Over Genuine Recharge

Genuine Recharge is een jong, dynamisch bedrijf waar zeer gemotiveerde mensen werken.

Wij doen onze naam eer aan dankzij onze oprechte passie voor groen en duurzaam ondernemen, waarbinnen de verkoop en installatie van de modernste, slimme laadpalen – zowel voor privégebruik als voor zakelijke laadpleinen – meer dan uitstekend past. Binnen onze manier van werken staat de wens van onze klant altijd centraal. Wij combineren uw wensen met onze expertise en komen daarom altijd uit op maatwerk.

Eén van de sterke kanten van Genuine Recharge is de inrichting van de organisatie.

Wij vallen onder Genuine Group, ons slim ingerichte moederbedrijf dat binnen al haar disciplines snel schakelt en razendsnel inspeelt op de behoeften van Genuine’s klanten. Meer dan tevreden relaties zijn dan ook het resultaat van onze werkwijze en motivatie.

Het plaatsen van een laadpaal of meerdere laadpunten op een zakelijk laadplein, is een vak op zich. Daarom werken wij uitsluitend met VCA gecertificeerde elektromonteurs, zeer ervaren vakmensen op wie u kunt rekenen. Na het plaatsen, kunt u onmiddellijk uw nieuwe aanwinst in gebruik nemen. Zoekt u dus een eigen laadpaal voor thuis of één of meer voor uw bedrijf, dan zijn wij als onafhankelijke aanbieder én professioneel installateur van de modernste, slimme laadpalen graag uw gesprekspartner.

Vier doorslaggevende redenen om te kiezen voor Genuine Recharge

Uw wens staat centraal

Wij leveren maatwerk waarbij uw wens centraal staat. Daarom doen wij de installatie in nauw overleg met u. Zo komen we tot het beste resultaat.

Supersnelle installatie

Dankzij onze slim ingerichte organisatie kunnen wij snel schakelen en dus ook razendsnel inspelen op uw verzoek. Vandaag de offerteaanvraag. Morgen een afspraak!

Vakkundige realisatie

Het plaatsen van een laadpaal is een vak op zich. Onze VCA gecertificeerde elektromonteurs zijn ervaren vakmensen op wie u kunt rekenen.

Heldere tarieven

Op basis van uw wensen en ons bezoek aan uw locatie komen wij tot een eerlijke prijs. Geen extra kosten achteraf.

Offerte aanvragen